κοπές μοσχαρίσιου κρέατος

17 Μάι: Κοπές μοσχαρίσιου κρέατος

Το μοσχαρίσιο κρέας κατηγοριοποιείται ως κόκκινο κρέας – ένας όρος που αναφέρεται στο κρέας των θηλαστικών, ένα κρέας που περιέχει υψηλότερες ποσότητες σιδήρου από το κρέας των πουλερικών και των ψαριών, για παράδειγμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, ειδικά…

Κρέατα Ατττικής Βουδούρης Κώνστας (1)

20 Απρ: Αφιέρωμα στην εταιρεία μας από την ICAP

Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας A.E.: Η εντυπωσιακή μετεξέλιξη και η σταθερή ανοδική πορεία που καθιέρωσαν την εταιρεία ως τον μεγαλύτερο προμηθευτή κρεάτων στην Ελλάδα H ιστορία της εταιρείας Κρέατα Αττικής, Βουδούρης-Κώνστας Α.Ε. είναι άκρως εντυπωσιακή και ο ορισμός της μετεξέλιξης στη…

Χονδρεμπόριο κρεάτων - μεγάλες ποσότητες

12 Μαρ: ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ – Νωπά και κατεψυγμένα κρέατα

“Δεν υπάρχει πελάτης τόσο μεγάλος που να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και τόσο μικρός που να μην μας ενδιαφέρει.” Ποικιλία σε νωπά, κατεψυγμένα και συσκευασμένα κρέατα, με δυνατότητα διάθεσης σε όλη την Αττική και σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας Η…

κτηνοτροφία και περιβάλλον (1)

26 Φεβ: Κτηνοτροφία και περιβάλλον

Πώς ωφελεί η κτηνοτροφία το περιβάλλον και ποια είναι η πραγματική συμβολή που έχει στα αέρια του θερμοκηπίου; Η σημασία της ισορροπημένης διατροφής και των βέλτιστων πρακτικών για πιο φιλική εκτροφή και καλλιέργεια Η κτηνοτροφία και η βιομηχανία του κρέατος…

χοιρινό- διατροφική αξία

21 Ιαν: Η θρεπτική αξία του χοιρινού κρέατος

Το κρέας αποτελεί βασικό συστατικό στη διατροφή των Ελλήνων. Εδώ και αρκετές δεκαετίες βρισκόμαστε σταθερά στην πρώτη δεκάδα των λαών με την μεγαλύτερη ημερήσια κατανάλωση κρέατος ανά άτομο. Αν και γενικά συνιστάται η αποφυγή της υπερβολικής κατανάλωσης κρέατος, ωστόσο, η…

Ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων Κρέατα Αττικής

15 Δεκ: Ποιότητα και Ασφάλεια

Διασφάλιση ποιότητας & ασφάλειας τροφίμων και υγειονομική ασφάλεια Η βιομηχανία μας παραλαμβάνει και επεξεργάζεται τόνους κρεάτων σε μηνιαία βάση, από επιλεγμένες εγχώριες και ευρωπαϊκές πιστοποιημένους κτηνοτροφικές μονάδες που πληρούν προδιαγραφές λειτουργίας σύμφωνα με την ελληνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία για…

Food reporter για Κρέατα Αττικής (1)

30 Νοέ: Είπαν για εμάς

Βουδούρης – Κώνστας: Απέκτησε ακίνητο από το ΤΑΙΠΕΔ και βάζει στόχο τα 120 εκατ. ευρώ Σε μία κίνηση, μέσω της οποίας θα διευρύνει το παραγωγικό αλλά και το εμπορικό της αποτύπωμα στην αγορά, προχωράει η βιομηχανία επεξεργασίας κρέατος, Κρέατα Αττικής…