Εταιρεία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
1

Η εταιρεία με την επωνυμία ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1971 και το όνομα της συνδέεται άρρηκτα με την συνέπεια, την αξιοπιστία και τις ανταγωνιστικές τιμές της. Ξεκινώντας από την αγορά του Ρέντη με ένα κατάστημα, έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να κατακτήσει την πρώτη θέση στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας νωπού και κατεψυγμένου κρέατος. Η εξέλιξη που σημείωσε η εταιρεία ήταν ραγδαία αφού μέσα σε λίγα χρόνια, από ένα κατάστημα εντός της αγοράς του Ρέντη, επεκτάθηκε σε έξι.

 

H πρόοδος συνεχίστηκε, όταν το 1998, η ανάγκη για βιομηχανική δραστηριότητα, σε συνδυασμό με την είσοδο της νεότερης γενιάς στην διοίκηση, οδήγησε στην επέκταση της εταιρείας σε νέες εγκαταστάσεις στη Παιανία.

 

To 2005 αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς οι δύο εταιρείες συγχωνεύονται και μετεγκαθίστανται στον νέο χώρο, στις παρούσες εγκαταστάσεις στο Μοσχάτο. Στο μοντέλο της συνεχούς ανάπτυξης, οι νέες εγκαταστάσεις λειτουργούν ως μία κάθετη μονάδα επεξεργασίας κρέατος με τμήματα τυποποίησης, αποθήκευσης, logistics, κατάψυξης και πώλησης.

 

Στη συνέχεια, το 2018, οι εγκαταστάσεις επεκτείνονται όπως προστάζει η ακμάζουσα πορεία της εταιρείας για την κάλυψη των αναπτυξιακών αναγκών. Η επέκταση αφορά στην αγορά 6 επιπλέον στρεμμάτων πλησίον των υπαρχουσών εγκαταστάσεων, με σκοπό την είσοδο της εταιρείας στον χώρο των παρασκευασμάτων και την επέκταση του χώρου κατάψυξης.

 

Η αειφόρος αυτή ανάπτυξη στα πλαίσια μιας σταθερής και μακρόχρονης πορείας, οφείλεται στην εμπειρία και την εργατικότητα των μετόχων της, την υποστήριξη των πελατών και την προσπάθεια των εργαζομένων της.

302 Προσωπικό

3.000 m²

30   Οχήματα

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
1

Το όραμα μας είναι η διαρκής ανάπτυξη και η διατήρηση της ηγετικής μας θέσης στην αγορά εμπορίας τροφίμων.

 

Στο πλαίσιο μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης αγοράς, προσαρμοζόμαστε στις νέες ανάγκες διατηρώντας την συνέπεια στην ποιότητα και την αξιοπιστία. Πρωταρχικός μας σκοπός, η υψηλή ποιότητα παροχών στην ελληνική αγορά, μέσα από ορθές πρακτικές και τεχνική πείρα.

 

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έχουμε διαμορφώσει ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο δεσπόζουν η επικοινωνία, η ομαδικότητα και η εμπιστοσύνη, αποτελώντας έμπνευση για όλους τους συνεργάτες μας.

Κρέατα Αττικής
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ
1

Διατηρούμε μέχρι σήμερα την κουλτούρα ενός πραγματικά ανθρωποκεντρικού ομίλου, με βασική επιδίωξη την ποιότητα, την εμπιστοσύνη, την παράδοση και την συνέπεια.

 

Από αυτές τις βασικές αρχές απορρέουν οι αξίες μας στην Εταιρεία ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΣ Α.Ε, με πυρήνα τον σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον συνεργάτη.

 

Οι αξίες αυτές, βρίσκονται στο κέντρο της φιλοσοφίας και λειτουργίας μας απο το ξεκίνημά μας και τις οποίες καθημερινά προσπαθούμε να κάνουμε πράξη, ανταποδίδοντας έτσι την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Κρέατα Αττικής
0
ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
0
ΤΟΝΟΙ ΑΝΑ ΜΗΝΑ
0
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
0
ΣΤΟΛΟΣ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ
ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
1