Εγκαταστάσεις

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

1

Στις πρότυπες εγκαταστάσεις μας εμβαδού 11.000 τ.μ, όπου εκτελούνται τα στάδια Ελέγχου, Επεξεργασίας και Συντήρησης, διαθέτουμε σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • 30 ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης και 10 θαλάμους κατάψυξης σε 3000 τ.μ
  • τούνελ κατάψυξης τελευταίας τεχνολογίας σε 3000 τ.μ.
  • ξεχωριστές γραμμές παραγωγής μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος
  • κάθετη μονάδα συσκευασίας σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (δισκάκι)
  • συσκευασία τεμαχίων μοσχαρίσιου και χοιρινού κρέατος σε vacuum (κενό αέρος)
  • τμήματα τυποποίησης, αποθήκευσης, logistics, κατάψυξης και πώλησης
  • τμήμα κτηνιάτρων και τεχνολόγων τροφίμων

Πιο συγκεκριμένα, στις σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε και επεξεργαζόμαστε (τεμαχισμός – αποστέωση – συσκευασία) μοσχαρίσιο & χοιρινό κρέας – αμνοερίφια, νωπό κοτόπουλο και γαλοπούλα, καθώς και premium κρέατα και κοπές, όπως black angus – kobe beef – premium μοσχάρια Ιταλίας chianina και μεγάλη ποικιλία σε κατεψυγμένα κρέατα – τυποποιημένα και συσκευασμένα που προμηθευόμαστε από επιλεγμένους με αυστηρά κριτήρια προμηθευτές και φάρμες από όλη την Ελλάδα, την Ευρώπη και  την Αμερική.

302 Προσωπικό

11.000 m²

30   Στόλος

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

1

Διαθέτουμε σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις που πληρούν αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας, και στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει καταμερισμός ευθυνών με βάση την τεχνογνωσία και την εμπειρία. Στηριζόμαστε στο ανθρώπινο δυναμικό μας και το στηρίζουμε, συμβάλλοντας με τη δική μας προσωπική δράση και παρουσία σε καθημερινή βάση!

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ – ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Καθημερινά, ανεφοδιάζουμε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, τροφοδοτώντας δημόσιες υπηρεσίες, αλυσίδες σούπερ μάρκετ, κρεοπωλεία, εστιατόρια, βιομηχανίες αλλαντικών και καταστήματα εμπορίας, με ποσότητες κρεάτων που ξεπερνάνε τους 3.500 τόνους τον μήνα.

ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΙOΤΗΤΑΣ

Το τμήμα κτηνιάτρων και τεχνολόγων τροφίμων που διαθέτει η βιομηχανία Βουδούρης – Κώνστας διενεργεί συστηματικά δειγματοληψίες και έλεγχο τροφίμων, διασφαλίζοντας την ποιότητα των κρεάτων που προμηθευόμαστε από μεγάλους ευρωπαϊκούς οίκους και κτηνοτροφικές μονάδες/παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ- ΒΡΑΒΕΙΑ

Τα αυστηρά πρότυπα λειτουργίας της βιομηχανικής μας μονάδας και η διασφάλιση ποιότητας, έχουν αναδείξει την εταιρία μας στις 10 κορυφαίες επιχειρήσεις στην εμπορία τροφίμων, στην Ελλάδα. Τα πολλαπλά βραβεία και οι συνεχείς διακρίσεις, επιβραβεύουν τη συνέπεια μας αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

HACCP CERTIFIED

ISO 9001 CERTIFIED

ISO 14001 CERTIFIED

ISO 22000 CERTIFIED

FSSC 22000 CERTIFIED

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
0
ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
0
ΤΟΝΟΙ / ΜΗΝΑ
0
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
0
ΣΤΟΛΟΣ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ
ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
1