Σύγχρονο σύστημα διανομών

Σύγχρονος στόλος φορτηγών ψυγείων και επαγγελματίες οδηγοί στηρίζουν το απαιτητικό σύστημα παραλαβών και διανομών της βιομηχανίας μας

Κάθε ειδικότητα στη βιομηχανία κρεάτων «Βουδούρης – Κώνστας» επιτελεί το ρόλο της και είναι σημαντική, όμως όλα μπορούν και κινούνται χάρη στους οδηγούς μας και το σύγχρονο σύστημα διανομών μας, που συνιστούν το αδιάκοπο κυκλοφορικό σύστημα ενός πολυσύνθετου οργανισμού, όπως είναι μια μεγάλη βιομηχανία.

Σύγχρονος στόλος φορτηγών-ψυγείων – επαγγελματίες οδηγοί – καθημερινά δρομολόγια 

Με έναν σύγχρονο στόλο φορτηγών-ψυγείων, που αριθμεί δεκάδες οχήματα, και με επαρκή αριθμό επαγγελματιών οδηγών, τα δρομολόγια είναι καθημερινά και οι ποσότητες κρέατος που από τη μία μεταφέρονται στη βιομηχανία και από την άλλη διανέμονται στην αγορά, ξεπερνούν τις 3.500 τόνους, σε μηνιαία βάση.

Για το λόγο αυτό αξιοποιούμε μεγάλο αριθμό επαγγελματιών οδηγών, επανδρώνοντας τα οχήματα με δύο οδηγούς όταν απαιτείται από τις ανάγκες του δρομολογίου.

Συντήρηση στόλου, τήρηση ωραρίων και ανταμοιβή των οδηγών 

Αναγνωρίζουμε τη ζωτικής σημασίας συμβολή των οδηγών στη λειτουργία του συστήματος ανεφοδιασμού και τροφοδότησης που μας επιτρέπει να καλύπτουμε τις αυξανόμενες ανάγκες μεγάλου μέρους της ελληνικής αγοράς, και την ανταμείβουμε εμπράκτως, με σωστά ωράρια, με άδειες, επιδόματα, με ανταποδοτική αμοιβή και, φυσικά, με μπόνους.

Η ποιότητα των κρεάτων που διαθέτουμε είναι ο πρώτος «πρεσβευτής» μας στην αγορά, και οι οδηγοί, όμως, ως επαγγελματίες μεταφορείς αυτών των προϊόντων, είναι οι δεύτεροι, και γι’ αυτό φροντίζουμε να αντιπροσωπεύουν την εταιρία μας στο έπακρο, ως προς τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και τη ευγένεια.

Προδιαγραφές απόδοσης και εμφάνισης 

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί μας πληρούν προδιαγραφές οδηγητικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς, αλλά και εμφάνισης, φορώντας πάντα τις στολές τους με το λογότυπο της εταιρίας.

Παρομοίως και τα φορτηγά μας πληρούν προδιαγραφές συντήρησης και εμφάνισης, περνώντας από προγραμματισμένες και έκτακτες συντηρήσεις και φέροντας ίδια χρώματα (λευκό και κόκκινο), καθώς και το μεγάλο και ευδιάκριτο λογότυπο της εταιρίας μας.

Από την εκτέλεση των δρομολογίων μέχρι το φόρτωμα και το ξεφόρτωμα των εμπορευμάτων, οι οδηγοί είναι εκείνοι που με τη χρήση σύγχρονων οχημάτων, μας επιτρέπουν να κάνουμε εφικτή τη διάθεση μεγάλων ποσοτήτων κρέατος, για τις αυξανόμενες ανάγκες της ελληνικής αγοράς, με δρομολόγια ανεφοδιασμού από τη Στερεά Ελλάδα, τη Βόρεια Ελλάδα, την Πελοπόννησο, καθώς και από τα νησιά της Κρήτης και της Ρόδου.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το σύγχρονο σύστημα διανομών μας.